A műhús után ez a következő? Jön a laborban növesztett állati bőr
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
Az ország elsőként engedélyezte a laborban előállított csirkehús értékesítését.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.
Az inputanyagok ára, a csökkenő felvásárlási árak és a csapadékhiány az idei évben is megnehezíti a gazdaságok életét.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Megkezdődött az agrárfinanszírozási szezon az állattartó telepeket érintő pályázati döntések régóta várt első körével.
A díjazott családi borászat már nem először kapott elismerést a szakmától.
Bár a mezőgazdasági géppiac még nem lábalt ki az elmúlt évek visszaeséséből, a jövőt illetően már látszanak a pozitív előjelek.
KWS repcehibridek: piacvezető stabilitás, modern genetika és kiemelkedő terméseredmények 2025-ben is.
A tartós vízhiány és a továbbra is magas műtrágyaárak miatt minden olyan lehetőség felértékelődik, amely növeli a tápanyag-ellátottságot, javítja a tápanyagok hasznosulását, gyorsítja a gyökérfejlődést és fokozza a stressztűrést.
Hat egybefüggő éve Európa piacvezető repcenemesítő vállalataként* a Limagrain célja, hogy innovációinkkal és tudá-sunkkal, megbízható partnerként válaszokat nyújtsunk a repcetermesztésben felmerülő kihívásokra.