Ilyen húst fogunk enni a jövőben? Jobb, ha felkészülünk, mi várhat ránk
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
Az ország elsőként engedélyezte a laborban előállított csirkehús értékesítését.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Az utóbbi hónapokban már Burgenlandban is felbukkant a myxomatózis, amely az üregi, házi és immár a mezei nyulakat is súlyosan érinti.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.